10 TARTALMÚ TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK

Az Egyesült Államokban a Q10 a harmadik legkelendőbb étrendkiegészítő az omega-3 zsírsavak és a multivitaminok után. A páciensek pedig egytől-egyig javulásról számolnak be. Most itt az idő, hogy tisztázzuk, milyen előnyökkel jár a tabletta fogyasztása.

Q10 tartalmú táplálékkiegészítők

SZÍV

A koenzimQ10 kapszulával a szív egészséges működését fenntarthatjuk. Hiányában komoly kardiovaszkuláris betegségek jelentkezhetnek. Segítségével megelőzhetőek az olyan problémák, mint az érelmeszesedés, magas vérnyomás, magas koleszterinszint, szívritmuszavar, szívelégtelenség, infarktus stb.

 

IDEGRENDSZER

Megfigyelések igazolják, hogy a q10 rendszeres fogyasztásával jóval ritkábban jelentkeznek a migrének fejfájások. Három vizsgálat történt ennek igazolására: napi 150-300 mg mennyiséget adtak a betegeknek. ezzel a mennyiséggel sikerült nagymértékben megelőzni a migrénes rohamokat, különösen napi 500 mg magnézium-citrát és 400 mg B2-vitamin alkalmazása mellett.

 

RÁK

A CoQ10-et a rák kezelésében valamint a daganatellenes kezelés által okozott mellékhatások enyhítésében is vizsgálták, az eredmények pedig igen kedvezőek voltak.

 

SZÍVMEGÁLLÁS

Nemrégiben egy vizsgálat azt vizsgálta, hogy a szívmegállás utáni túlélési arány hogyan alakul. Ha a test 32-34 celsius-fokra való lehűtése során a betegek Q10-et kaptak, akkor nőtt a túlélési esély.

 

VÉRNYOMÁS

Tanulmányok igazolták, hogy a koenzimQ10 jótékony hatással van a vérnyomásra.

 

FOGÁGYBETEGSÉG

Humán klinikai vizsgálatok alapján összefüggés lehet a CoQ10 szájon át történő alkalmazása és az íny egészségének javulása, az ínyszövet immunreakciója, valamint a beteg íny regenerálódása között. 

Ezenkívül a koenzimQ10 kapszula szedése növeli az élettartamot, kezeli a sugárzás okozta károsodást, alkalmazható a Parkinsor-kór gyógyításában és más idegrendszeri betegségek esetében is.

Q10 100 mg 60 kapszula(BioTech USA)

Q10 100 mg 60 kapszula (BioTech USA)

Természetes forrásokból nyert, extra minőségű Q10 koenzimet tartalmaz.

Ár: 4990 Ft
Megnézem

Vitaking Koenzim Q-10gélkapszula 100mg 30db

Vitaking Koenzim Q-10 gélkapszula 100mg 30db

A Q-10 koenzim egy időskori csodaszer. Már 2-3 heti kezelés után látványos eredményt lehet elérni kondícióban és teljesítő képességben.

Ár: 3320 Ft
Megnézem
Újdonság

Dr. Herz Koenzim Q10 60mg 60 db kapszula

Dr. Herz Koenzim Q10 60 mg 60 db kapszula

Q10 koenzimet tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula, E-vitaminnal kiegészítve.

Ár: 3290 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!