Q10 rendelése

10 TARTALMÚ TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK

Az Egyesült Államokban a Q10 a harmadik legkelendőbb étrendkiegészítő az omega-3 zsírsavak és a multivitaminok után. A páciensek pedig egytől-egyig javulásról számolnak be. Most itt az idő, hogy tisztázzuk, milyen előnyökkel jár a tabletta fogyasztása.

Q10 tartalmú táplálékkiegészítők

SZÍV

A koenzimQ10 kapszulával a szív egészséges működését fenntarthatjuk. Hiányában komoly kardiovaszkuláris betegségek jelentkezhetnek. Segítségével megelőzhetőek az olyan problémák, mint az érelmeszesedés, magas vérnyomás, magas koleszterinszint, szívritmuszavar, szívelégtelenség, infarktus stb.

 

IDEGRENDSZER

Megfigyelések igazolják, hogy a q10 rendszeres fogyasztásával jóval ritkábban jelentkeznek a migrének fejfájások. Három vizsgálat történt ennek igazolására: napi 150-300 mg mennyiséget adtak a betegeknek. ezzel a mennyiséggel sikerült nagymértékben megelőzni a migrénes rohamokat, különösen napi 500 mg magnézium-citrát és 400 mg B2-vitamin alkalmazása mellett.

 

RÁK

A CoQ10-et a rák kezelésében valamint a daganatellenes kezelés által okozott mellékhatások enyhítésében is vizsgálták, az eredmények pedig igen kedvezőek voltak.

 

SZÍVMEGÁLLÁS

Nemrégiben egy vizsgálat azt vizsgálta, hogy a szívmegállás utáni túlélési arány hogyan alakul. Ha a test 32-34 celsius-fokra való lehűtése során a betegek Q10-et kaptak, akkor nőtt a túlélési esély.

 

VÉRNYOMÁS

Tanulmányok igazolták, hogy a koenzimQ10 jótékony hatással van a vérnyomásra.

 

FOGÁGYBETEGSÉG

Humán klinikai vizsgálatok alapján összefüggés lehet a CoQ10 szájon át történő alkalmazása és az íny egészségének javulása, az ínyszövet immunreakciója, valamint a beteg íny regenerálódása között. 

Ezenkívül a koenzimQ10 kapszula szedése növeli az élettartamot, kezeli a sugárzás okozta károsodást, alkalmazható a Parkinsor-kór gyógyításában és más idegrendszeri betegségek esetében is.

Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!