10 TARTALMÚ TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK

Az Egyesült Államokban a Q10 a harmadik legkelendőbb étrendkiegészítő az omega-3 zsírsavak és a multivitaminok után. A páciensek pedig egytől-egyig javulásról számolnak be. Most itt az idő, hogy tisztázzuk, milyen előnyökkel jár a tabletta fogyasztása.

Q10 tartalmú táplálékkiegészítők

SZÍV

A koenzimQ10 kapszulával a szív egészséges működését fenntarthatjuk. Hiányában komoly kardiovaszkuláris betegségek jelentkezhetnek. Segítségével megelőzhetőek az olyan problémák, mint az érelmeszesedés, magas vérnyomás, magas koleszterinszint, szívritmuszavar, szívelégtelenség, infarktus stb.

 

IDEGRENDSZER

Megfigyelések igazolják, hogy a q10 rendszeres fogyasztásával jóval ritkábban jelentkeznek a migrének fejfájások. Három vizsgálat történt ennek igazolására: napi 150-300 mg mennyiséget adtak a betegeknek. ezzel a mennyiséggel sikerült nagymértékben megelőzni a migrénes rohamokat, különösen napi 500 mg magnézium-citrát és 400 mg B2-vitamin alkalmazása mellett.

 

RÁK

A CoQ10-et a rák kezelésében valamint a daganatellenes kezelés által okozott mellékhatások enyhítésében is vizsgálták, az eredmények pedig igen kedvezőek voltak.

 

SZÍVMEGÁLLÁS

Nemrégiben egy vizsgálat azt vizsgálta, hogy a szívmegállás utáni túlélési arány hogyan alakul. Ha a test 32-34 celsius-fokra való lehűtése során a betegek Q10-et kaptak, akkor nőtt a túlélési esély.

 

VÉRNYOMÁS

Tanulmányok igazolták, hogy a koenzimQ10 jótékony hatással van a vérnyomásra.

 

FOGÁGYBETEGSÉG

Humán klinikai vizsgálatok alapján összefüggés lehet a CoQ10 szájon át történő alkalmazása és az íny egészségének javulása, az ínyszövet immunreakciója, valamint a beteg íny regenerálódása között. 

Ezenkívül a koenzimQ10 kapszula szedése növeli az élettartamot, kezeli a sugárzás okozta károsodást, alkalmazható a Parkinsor-kór gyógyításában és más idegrendszeri betegségek esetében is.

Koenzim Q10 termékek

Q10 100 mg 60 kapszula(BioTech USA)

Q10 100 mg 60 kapszula (BioTech USA)

Természetes forrásokból nyert, extra minőségű Q10 koenzimet tartalmaz.

Ár: 4990 Ft
Megnézem

Vitaking Koenzim Q-10gélkapszula 100mg 30db

Vitaking Koenzim Q-10 gélkapszula 100mg 30db

A Q-10 koenzim egy időskori csodaszer. Már 2-3 heti kezelés után látványos eredményt lehet elérni kondícióban és teljesítő képességben.

Ár: 3320 Ft
Megnézem

Herbiovit Q10 H2O Vitallágykapszula 60db

Herbiovit Q10 H2O Vital lágykapszula 60db

Vízben oldódó Koenzim-Q10-et tartalmazó lágyzselatin kapszula

Ár: 4850 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!